Автомобили > CARclub Тестови

CARclub Тест: DFSK Glory 580 1.5T Intelligence CVT

(1/5) > >>

zeroSignal:


https://www.carclub.mk/2023/07/31/test-dfsk-glory-580-1-5t-intelligence-cvt-temelno-unapreduvanje-za-kineskiot-suv/

Си има свои фалинки, секако - ама темпото со кое ги подобруваат работите би требало да ги загрижи европските, јапонските и корејските конкуренти. Изгледа сосем пристојно, вози коректно и има многу, многу опрема. Всушност, мислам дека ова е моменталниот вложено-добиено рекордер.

TylerMkD:
Па има ли погрдо во возило од 2023?

MarceCvarce:
Kamiq

TylerMkD:

--- Цитат: MarceCvarce на Јули 31, 2023, 19:13:18 pm ---Kamiq

--- Крај на цитатот ---

Да, целосно дигитален dashboard е сигурно полошо него оваа грдосијава

MarceCvarce:
Sporediggo so obicen dash, a kaj i da e ke stavat i kinezive digitalen

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија