Огласи > Продавам

П: Hankook Ventus S1 SUV 235/55/17

(1/1)

SaleSk:
Како што кажува насловот, се продаваат 4 гуми Hankook Ventus S1 SUV 235/55/17.
DOT 1518
5+ mm Шара
Гумите се возени и монтирани 2019 година и се во одлична состојба.
Цена 7000 за сите 4.

SaleSk:
BUMP

SaleSk:
Продадено. Може клуч.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија