Автор Тема: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4  (Прочитано 381 пати)

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« на: Април 05, 2023, 10:40:14 am »
Продавам механичка клапна со степ мотор комплетна, не бушена за плин
Цена:1500 денПрисутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #1 на: Април 16, 2023, 23:28:55 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #2 на: Април 23, 2023, 22:14:30 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #3 на: Мај 01, 2023, 10:50:13 am »
Bump.

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #4 на: Мај 09, 2023, 08:20:28 am »
Bump

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #5 на: Мај 16, 2023, 09:50:54 am »
Bump.

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #6 на: Мај 25, 2023, 13:42:08 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Редовен
 • ***
 • Пораки: 1220
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Клапна со степ мотор од Астра Г 1.4
« Одговори #7 на: Јуни 04, 2023, 13:57:34 pm »
Bump.