Пријатели на CARclub > Автотек Електроник

Прозорци и температура надворешна Алфа 147

(1/4) > >>

ceki:
Здраво, од пред неколку месеци прозорите не се отвараат и не ја чита надворешната температура на колата заѓемет е нов свич за прозорите. проблемот сеуште не се реши. жиците ги проверив со мултиметер сите се во добар контакт. исто така и долните сијалички од вратата не светат
слика https://ibb.co/9Z5qgZM

zeroSignal:
Ова е Леон? Ништо чудно да е сјебан тој микропрекинувачот во бравата, барем за сијаличките во вратата. Или па се случува некој спој некаде.

n1kola:
Јас мислам дека е Алфа по сликата гледано  ;D Стави ја на дијагностика да видиш дали ќе јави ерор.

ceki:
Еве што покажува и му покажав на мајстор незнае и тој
https://ibb.co/Bn3CBM1

dbl.dzo:
Не морало да купуваш нов модул (бидејќи секако се прилично скапи тие , 2000-2500 ден за еден).
Прати му го оригиналниот на Анџело во Прилеп по карго (види линк доле), ќе го среди и ќе ти го врати.

https://www.facebook.com/iproxcell

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија