Модификации > Аудио & Видео

Прашања за опел тигра а

(1/2) > >>

BokiON:
Здраво, имам опел тигра а 1.6 фул опрема, сакам да ставам радио во тигрицава, ама сакам радиото да е на допир и на него да можам да контролирам и климата, греачите на седиштата единствен проблем е то шо се е механика, возможно е да се воспостави или преубо е за вистина да е.

Simo - Carrier159:
Тачои....

Tischläufer:
Спремен си за Тесла братче.

Simo - Carrier159:
тигра, тесла... исто е... на Т почнува... :)

BokiON:
Бегај таму каква тесла, подобро ќе си ставам појачало и завршена работа, еве сличе од ентериерот ме интересира ваше мислење како изгледа, а и некој нови идеи.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија