Модификации > Аудио & Видео

Прашање за андроид радио за Kia Sportage

(1/1)

JR:
Дечки, познавате некој андоид експрет кој би можел да го реинсталира / флешува мултимедиата за киа спорташ 2019та ?

Подоле повеќе инфо за каков ерор дава ( Систем УИ хес стопед ;)

Иначе кинезарија е мултимедиата ама пак не е ич користена од што е добра :)


Слики од проблемот и моделот

https://imgbox.com/h9nQsPID
https://imgbox.com/HeqbDZHS
https://imgbox.com/U3Kc89Kw
https://imgbox.com/wi2SzZaQ
https://imgbox.com/ViVoVoch
https://imgbox.com/3OuTkt0E
https://imgbox.com/ST4XYU20
https://imgbox.com/GBKgGjx0
https://imgbox.com/dOXEMhR8
https://imgbox.com/MZmid7er
https://imgbox.com/jsI8h8Gs


Sent from my iPhone using Tapatalk

JR:
Up


Sent from my iPhone using Tapatalk

The-spiki:
Јас не сум „андроид експерт“ ама Линукс е така да веројатно можам да се снајдам со ова.
Доколку не најдеш подобро решение јави ми се, ќе ти пишам сега број на мобилен во ПП.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија