CARclub.mk ФОРУМ > Објави, известувања, комуникации со Администратори

Изгубен браник

(1/1)

PetarPano:
Здраво на сите. Денес возев точак по вело патека на Водно. Кога се спуштав према Св. Пантелејмон забележав браник од возило.  SN-7571-AB. Доколку некој член го знае човекот и возилото, нека му пренесе за да знае кај да го најде. Паднат му е цел браник со се табличка. Поздрав

Nandor The Relentless:
Светиниколска работа, којзнае што правел таму... :)))

Секоја чест за постов, друже.
Сега баш ќе фрлам 2-3 пораки да не се пронајде некој.
Фала од мене во име на возачот. :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија