Општо > Генерални Муабети

Алкохоли

<< < (59/59)

Van:

pirat_07:

--- Цитат: DENDE-LANCERED на 02 Декември 2023, 13:08:11 pm ---Uste eden zadovolen musterija na Pirat.
Sevda vredi za site pari, sekoja cest!

--- Крај на цитатот ---
Благодарам за убавите коментари.

На здравје

Van:
https://twitter.com/myfunnybebo/status/1734918798640021988

Nandor The Relentless:
Победивмо!
Лека полека им навлегуемо у систем!
https://trn.mk/saudiska-arabi%D1%98a-ke-%D1%98a-otvori-prvata-prodavnica-za-alkohol-posle-70-godini/

Навигација

[0] Индекс на пораките

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија