Општо > Генерални Муабети

Алкохоли

(1/59) > >>

Boshe:
Си купив, да има за со кафе зимово...


Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Simo - Carrier159:

--- Цитат: Boshe на 01 Октомври 2021, 22:44:33 pm ---Си купив, да има за со кафе зимово...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk



--- Крај на цитатот ---

За кафе викендов, таман работа цела зима да трае. Освен 3 пакети ако не си купил, тогаш може да имаш за со кафе зимово :)

Boshe:

--- Цитат: Simo - Carrier159 на 01 Октомври 2021, 22:46:49 pm ---
--- Цитат: Boshe на 01 Октомври 2021, 22:44:33 pm ---Си купив, да има за со кафе зимово...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk



--- Крај на цитатот ---

За кафе викендов, таман работа цела зима да трае. Освен 3 пакети ако не си купил, тогаш може да имаш за со кафе зимово :)

--- Крај на цитатот ---
Хахах. Знам некогаш да фанам со кафето да си ставам една чаша две, или после работа така за опуштање.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

vladic3110:
Лабав ти е животот чим со чаша две блек си опуштен :D, кај мене ова дома оди, петок/сабота по 10, недела лабаво 4 шо останаа и од понеделник до понареден петок ќе го глеам дрвцето од црница внатре до кај е, е после ќе може чаша/две лабаво оти 55c e :D

Carpathian Lord:

--- Цитат: Boshe на 01 Октомври 2021, 22:44:33 pm ---Си купив, да има за со кафе зимово...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk



--- Крај на цитатот ---

Ова можам со максимум три кафиња да го смотам ;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија