Општо > Техника и Опрема

Аудиo опрема

(1/293) > >>

Dean:
Е па ајде сите аудиофили на форумов пофалете се на што слушате музика дома, јас веќе 10 години слушам музика на следново

Onkyo TX-DS555Tannoy Profile 638


Sportex:
Јас веќе 30 години слушам музика на ТОСКА радио.osmica8:
Logitech X-230.
Одлични компјутерски звучки. Не би ги менувал никогаш.

Jove:
Мене дома во дневна ми се метка ова,не е кој знае што,но и јас не слушам којзнае колку
skorpion:

Скромно, али задоволувачки :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија