Општо > Фотографија

Фотографии од вашите поранешни автомобили

(1/5) > >>

Djokica:
Колку што можев да видам, немаше ваква тема, па ајде, постирајте што се возело порано.  :)

Djokica:
Мојата поранешна 33ка 1.3 боксер со два карбуратори од 1991 година, ја возев околу 2,5 години. Забавно количе. :)
riki_staff:
Пред 11 години 🙂


Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Carpathian Lord:
По редослед на купување.vladic3110:
Мене оваа ме порасти, исто годиште сме се дружевме едно 20тина години :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија