Општо > Фотографија

Diecast Cars Photography by ExtremeBt

(1/8) > >>

ExtremeBt:
Здраво дечки,

Ај да отворам тема за нешто шо ме интересира веќе подолго време, ама ретко го правам.
Фотографирање на количиња во размер во комбинација со околина :)

Еве неколку досега:

Според мене досега најдобра, сликана лани зимата во снегот.
За информација, Фичото е 1/43 размер.Имам доста модели и идеи, па во иднина се надевам ќе постирам шо почесто :)

зоки-златен:
Интересно изгледа, давај уште.

MartinAlfista:
Браво, многу niche, специфична категорија на фотографија :)

МулевР:
Интересно изгледа. Собира некој hot wheels колички ? Знам имаше тема и за тоа ама не знам кај е, јас почнав пред месец дена да купувам и моментално сум сконцентриран на JDM количиња. Некој инфо каде ги има низ Скопје да се купат, во Велес е тапа некако...

loopz:

--- Цитат: ExtremeBt на Декември 03, 2020, 16:10:57 pm ---
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)


--- Крај на цитатот ---

Дај да го монтирам Рамбо како излегува со шмајзерот на оваа :)))

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија