Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Скопје DRIFT Show on Snow by Carclub.mk

(1/422) > >>

Cuore Sportivo:
 ;D

Како шо кажуе насловот, дента кога ќе падне првиот снег во позначителни количини ќе организираме Drift, Spin. Dounats и остало на снег пред салата Борис Трајковски ;D.

Истовремено ќе го извршиме и првиот голем тест на зимски гуми, при што истиот администрација може да го искористи за најдобриот портал у Македонија.

Ја ќе бидам застапник на Good Year.

Бидејќи не на секого му се потребни зимски гуми може да извршиме и споредба на Зимски вс Летни и слично.


Во исчекување на првиот снег предлагајте дисциплини ;D ;D ;D ;D ;D

За оваа цел ќе спонзорирам еден плав спреј аутолак за да ги цртаме стазите ;D

marjanot:
Браво! Браааавоо!

Само снег оваа годинa тешко, тек наредната најавија ;D

Tischläufer:
Да си ми жив и здрав Куоре, имаш шампањско од мене за идејава. Само уште да падне снег и Дурекс да се нацрта тука.

Chlink:
Интересно е ова за зимскиве гуми. Јас ќе ги претставувам гиславед. Шоу ќе биде :D :D

ace-106:
Ауууууу брилијантна идеа Куоре ;)

Јас ке бидам на летни Falken ze512 т.е. на сличуги!

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија