Општо > Игри за PC и конзоли

XBOX X / PS5

(1/5) > >>

Stratro:
Да видиме што ќе биде подобро да се земе за некое време...Let the games begin.

Stratro:
Новиот Xbox ќе биде толку евтин, што "PlayStation 5" нема да може тоа да го издржи.


https://tocka.com.mk/vesti/345680/noviot-xbox-ke-bide-tolku-evtin-sto-playstation-5-nema-da-moze-toa-da-go-izdrzi

zeroSignal:
Интересно ќе си се јачаат Microsoft и Sony некое време. Како и да е, ја најдов оргиналната објава, сè се тоа уште гласини, ништо не е потврдено. Иако да, мислам дека стратегијата на Мајкрософт ќе биде да бидат поевтини на старт.

Реалноста е дека и двете конзоли ќе бидат одлични, и двете конзоли ќе бидат моќни. Сепак, треба прво Microsoft да го претстави новиот Xbox и неговите верзии, па да видиме што точно ќе добиеме и колку (и дали воопшто) поевтината верзија ќе биде осакатена во однос на регуларната. Сони веќе најави две верзии - една со блу-реј драјв, другата без, ама не се објавени цени уште.

Е сеа, која конзола е подобра од аспект на игри... Тоа е ептен субјективно. Ја сум PS фан, најверојатно би земал (здравје, кога ќе дојде ред) PS5. Здравје.

Edit: Gran Turismo 7


Потврдија 4К, 60 ФПС.

velestrumf:
Мислам дека најавија нешто као 550€ почетна цена во Германија.

zeroSignal:
Вчера наводно leak-нала цената - 399 евра digital edition, 499 евра регуларната.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија