Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Skopje Classic Day 2019

(1/2) > >>

zeroSignal:
Еве темичка.Јутуп:


Целата галерија: https://www.carclub.mk/2019/06/01/foto-video-skopje-classic-day-2019/

Се видовме со @Bardako, @DARK MK1 GTI, @darko mk5, @Ipkisija Meskosa, @Molec, @t0m1cA, @osmica8. Ваљда не пропуштив некој. :)

osmica8:
Да. Ме пропушти мене и Рики.

Иначе.

Спајдерот беше прекрасно среден и нормално поршеата.

zeroSignal:
Рики-рики? Не сум го видел со години. :)

AUUU:

--- Цитат: zeroSignal на Јуни 01, 2019, 21:46:23 pm ---Рики-рики? Не сум го видел со години. :)

--- Крај на цитатот ---
Нема да го познаеш колку е ослабнат... :)

osmica8:
Едно - 100 грама е ослабен.
Во минус.
;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија