Пријатели на CARclub > Dog Security

USB, AUX + Bluetooth Interface

(1/1)

DOG SECURITY:
Од сега само кај нас !!!
Фабричкото радио може да го збогатите со плус Блутут модул за разговори и пуштање музика , USB приклучок , SD карта. Без никакви измени во ентериерот.
USB/BT - INTERFACE WEFA

● USB
● SD
● MICRO SD
● AUX
● BLUETOOTH / Calls + live streaming

Достапни модели за возила  :

■ Toyota 6+6
■ Toyota 5+7
■ Honda 2.3
■ Honda 2.4
■ VW 8 Pin
■ VW 12 pin
■ Mazda
■ PEUGEOT - 8pin RD3
■ PEUGEOT - 12pin RD4
■ CITROEN
■ RENAULT - 8pin
■ VOLVO - HU
■ NISSAN
■ SUBARU - Kenwood
■ SUZUKI - Clarion
■ FIAT
■ ALFA
■ LANCIA

● Цена на USB интерфејс WF605 - без BLUETOOTH е 3.500 ден
■ Можност за приклучок на  USB и AUX

● Цена на USB интерфејс WF606 - со BLUETOOTH на попуст е 5.990 ден
■ Можност за приклучок на 2 x USB,SD,AUX
BLUETOOTH (музика и разговори)

Напомена:
Доколку не добиете брз одговор , ве молиме контактирајте не на :
070 380 242
078 402 204

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија