Пријатели на CARclub > Dog Security

Laser Interceptor (ANTI LASER)

(1/7) > >>

DOG SECURITY:
НЕКА ВАШЕТО ВОЗИЛО БИДЕ ( STEALTH )

Најдобриот АНТИРАДАР 
LASER INTERCEPTOR со функција - ПАРКИНГ СЕНЗОР , само кај нас!!

  Спасете се од високите казни !

Повеќе инфо :
️070/380-242 ️ 078/402-204

● Антирадар со функција на ПАРКИНГ СЕНЗОР

● Не се гледа на возилото
● Не појавува грешка на полицискиот радар
● Паник тастер
● Бесплатен UpDate

● Единствен овластен дистрибутер за Македонија

www.dogsecurity.mk

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

achtung:
Размисли вака јавно што продаваш недозволено нешто со закон и тоа мислам дека е кривично дело антирадар. Поздрав

IdeuX:
Не е ниту кривично дело ниту е забрането. Антирадар е различно од џемер, а тој е забранет.

achtung:
Што е различно од антирадар и џамер? Радар детектор е тоа ти што го збориш ама антирадар не асоцира на детектор.

AngelSK:
Laser Interceptor is an active jammer, which means it sends out beams blocking police lasers, as opposed to radar detectors that will only warn you your speed has been measured

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија