Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Изложба на олдтајмери во Кавадарци 08/09...

<< < (2/2)

onak:

--- Цитат: pirat_07 на Септември 06, 2018, 11:09:37 am ---Си знаеш дека во истото време или околу 12.00 е и мото релито низ Кавадарци.

--- Крај на цитатот ---

да друже, ама тоа е само пролаз, и толку...
се мислам.... не е возможно некој да го смислисл датумот и саатот да се поклопи со изложбата за да се кити со моторџиските перја за посетеност? ваљда нема толку изопачен ум некој... ваљда.... зборам за претходниот градоначалник... ;)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија