Автомобили > Нови Автомобили

Hyundai

<< < (2/468) > >>

Tischläufer:
Дени, од сега ќе те викам Prince of the Darkwagen! :D

marjanot:

--- Цитат: MickeY MousE на 07 Ноември 2011, 13:04:01 pm ---
Како трет кој ќе се осмели типувам на marjanot.


--- Крај на цитатот ---

Абе повеќе среќа треба при купување нова/половна која, од храброст :)
Ако има добра понуда со коректна цена незнам зошто било кој би не би се осмелил ;)

LosiPatista:

--- Цитат: Deni на 07 Ноември 2011, 13:33:09 pm ---
--- Цитат: Falanga на 07 Ноември 2011, 13:22:27 pm ---
--- Цитат: LosiPatista на 07 Ноември 2011, 11:51:01 am ---Bi sakal da e taka, neli ;D

--- Крај на цитатот ---
Да бидам искрен, баш ме заболе мене ***от :)
Што имам јас корист од тоа да сакам да биде така?

--- Крај на цитатот ---
Истото го одговарам.

--- Крај на цитатот ---

pa ti veke ednas odgovori, sakas hyundai da prodava vozilca do 11.000 evra i da ne se mesa vo drugite klasi. Ne sme 1986 ;)

Deni:

--- Цитат: LosiPatista на 07 Ноември 2011, 13:41:47 pm ---
--- Цитат: Deni на 07 Ноември 2011, 13:33:09 pm ---
--- Цитат: Falanga на 07 Ноември 2011, 13:22:27 pm ---
--- Цитат: LosiPatista на 07 Ноември 2011, 11:51:01 am ---Bi sakal da e taka, neli ;D

--- Крај на цитатот ---
Да бидам искрен, баш ме заболе мене ***от :)
Што имам јас корист од тоа да сакам да биде така?

--- Крај на цитатот ---
Истото го одговарам.

--- Крај на цитатот ---

pa ti veke ednas odgovori, sakas hyundai da prodava vozilca do 11.000 evra i da ne se mesa vo drugite klasi. Ne sme 1986 ;)

--- Крај на цитатот ---
Да бидам искрен, баш ме заболе мене ***от :)
Што имам јас корист од тоа да сакам да биде така?

Banzai:
Леле леле темава, до предвидувања кој кога ќе купи Хјундаи стигна :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија