Автомобили > Нови Автомобили

Hyundai

(1/466) > >>

MickeY MousE:
Мислам дека djidji прв ќе го скрши мразот и неговото наредно возило ќе биде Хјундаи.
Потоа ќе следи gOJDO, откако добро ќе го изанализира возилото кое го поседува djidji.
Како трет кој ќе се осмели типувам на marjanot.

И секако на крај да не заборавам, честитки за ЛП и трудот.  ;D


--- Цитат: LosiPatista на Ноември 07, 2011, 13:03:41 pm ---ami kazi koja nagrada e vredna za osvojuvanje, da im pisam na sto da se koncentriraat vo idnina.

--- Крај на цитатот ---

Советувај ги во првите неколку месеци да не им закрцка фиоката пред совозачкото седиште.
И секако, сервис вонреден да не видат во следните 5 години.

Chlink:

--- Цитат: LosiPatista на Ноември 07, 2011, 13:03:41 pm ---
--- Цитат: chlink на Ноември 07, 2011, 12:57:21 pm ---Значи да се изјаснам. Ок ми се хундаи колите од секоја гледна точка но ништо повеќе од другите во нивната класа. Они се напреднати многу и секоја чест ама мислам дека е погрешно да се паѓа во несвест и да се спомињаат некои награди како што е најцврста каросерија, малце смешно е.

--- Крај на цитатот ---

ami kazi koja nagrada e vredna za osvojuvanje, da im pisam na sto da se koncentriraat vo idnina.

--- Крај на цитатот ---

За безшумна ручна, тука многу поени ќе добијат. Или сега една врата само на сувозачко и сите од таму да влагаат. :D

Не знам што да ти кажам, јас ќети кажам за ова треба да се сконцетрираати ти ќе почнеш да ме убедуваш дека и во тоа се најдобри а јас немжам до толку да се замарам. Јас се изјаснив со постот погоре да не мисли некој дека сум хектер на хундаи ама многу ме нервираат муабети од типот "пристигна кралот" па макар и за алфа било...

Tischläufer:

--- Цитат: LosiPatista на Ноември 07, 2011, 11:51:01 am ---Bi sakal da e taka, neli ;D

--- Крај на цитатот ---
Да бидам искрен, баш ме заболе мене ***от :)
Што имам јас корист од тоа да сакам да биде така?

LosiPatista:
Porakata bese nameneta za princot na temninata (Deni)

Deni:

--- Цитат: Falanga на Ноември 07, 2011, 13:22:27 pm ---
--- Цитат: LosiPatista на Ноември 07, 2011, 11:51:01 am ---Bi sakal da e taka, neli ;D

--- Крај на цитатот ---
Да бидам искрен, баш ме заболе мене ***от :)
Што имам јас корист од тоа да сакам да биде така?

--- Крај на цитатот ---
Истото го одговарам.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија