CARclub.mk ФОРУМ > CARclub Настани и Собири

Возење- втор квартал 2017

(1/11) > >>

S16-HGT:
Таман е периодов за второ возење. Овојпат може да направиме и една тура до море  ;D ;D

Simo - Carrier159:
До охридско море на пример :D


Слика од денес:

FilipM:
Добра идеа @Simo - Carrier159

S16-HGT:
Ајде, можеме преку Маврово- Дебар- Струга.

Simo - Carrier159:
Може. А може и преку Битола, слушнав го опраиле Битола - Охрид.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија