Пријатели на CARclub > Dog Security

Отворено работно место

(1/1)

onak:
замолен сум да го отворам огласов, текстот го пренесувам интегрално:
Дог секјурити, има потреба од работник за позиција OFFICE & SELL MANAGER, задолжително познавање на англиски јазик, познавање од компјутери и инсталирање софтвер, комуникативен, адаптивен, лојален и спремен за работно место на долги стази.
нема потреба од праќање CV, туку директно на разговор, кој ќе го закажете на тел:

070380242, секој работен ден од 10 до 18ч.
за сите услови, ќе ви биде објаснето на разговорот.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија