Пријатели на CARclub > Автотек Електроник

Повторно интерес за групно клаберско Dyno тестирање :)

(1/16) > >>

Simo - Carrier159:
Ајде да видиме кој е за, па да одредиме датум. Доста коли се семенија на форумов, ред е да се види кој колку има.
@Simo - Carrier159
@Klen
@marjanot
@InSides
@Molec
Други? :)

AUUU:
@LosiPatista

Klen:
Нема дино доволно силно за на @LosiPatista колата да се измери ;D

Carpathian Lord:


;D

LosiPatista:
Ќе си ги мерите бре, па па па, и све бензинец до бензинец. Смрдите на несигурност ;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија