Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цена за екран и touch за Samsung J3 (2016)?
Постои @krale уште? Ако постои, да ми каже цена за комплет дисплеј за Samsun S7 Edge, по могучност оригинален, може и половен здрав?
Цитат: Simo - Carrier159 на Јули 07, 2019, 18:12:29 pmПостои @krale уште? Ако постои, да ми каже цена за комплет дисплеј за Samsun S7 Edge, по могучност оригинален, може и половен здрав?Скапо е Симо, кизнај дали се исплати, 200 еур е оригинален сигурно. А за половен ако инаш среќа да се начека.
Цитат: AUUU на Јули 07, 2019, 18:14:26 pmЦитат: Simo - Carrier159 на Јули 07, 2019, 18:12:29 pmПостои @krale уште? Ако постои, да ми каже цена за комплет дисплеј за Samsun S7 Edge, по могучност оригинален, може и половен здрав?Скапо е Симо, кизнај дали се исплати, 200 еур е оригинален сигурно. А за половен ако инаш среќа да се начека.Тоа пошто @DarthJe5us ги посочи предностите на заоблениот дисплеј, сабајлево морав да се запознаам со уште една
Samsung s9 12990 денApple iPhone X 8990 денЦените се за промена на екран. Двата се АМОЛЕД. Да, има разлика.