Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Classic Car Show Veles 2016

(1/2) > >>

МулевР:
Прва изложба на класични автомобили во Велес.Изложбата е дел од програмата на Велешка питијада 2016 и истата ќе се одржи кај новиот кружен тек на ул.Благој Ѓорев-Велес
Пријавете го вашето учество на тел:078 371 437 со име,презиме и податоци за возилото

Banzai:
90% доаѓам, ама како публика :)

МулевР:
Одлично поминавме. Времето ни се погоди. Се видовме, дружевме, разменивме знаења и тоа :D Еве некоја слика од настанот:
https://www.facebook.com/STRUMSK0/media_set?set=a.10202203038675321.1073741855.1770150092&type=3

Vlatce-Vectra:
Fino svrtev nekolku kruga okolu kolite i  a nieden ne vi tekna da pisete na list model na kola specifikacija na motor da se znae sto vozilo e..Se vrtea lugje okolu nekoj vozila pojma nema sto se ni znak na  niv niti pak godiste....toa vi bese totalna utka pamet za drugpat inace vremeto vi se pogodi i fini primeroci imase.

МулевР:
Знам дека беше грешка тоа (и други луѓе спомнаа), ама како за прв пат, а и во рок од две недели мислам дека беше добро организирано. Се надевам наредната година ќе биде многу подобро :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија