Автомобили > Настани и Собири во Македонија

Tuning Car Show 2016 - Prilep

(1/7) > >>

ExtremeBt:
Tuning Car Show 2016 - Прилеп
Евент: https://www.facebook.com/events/1659682011013886/

DasAuto.:
Официјално како дел од организација оваа година сакам да ве поканам Кар Клуб да учествувате на шоуто и да се дружиме. :)

Ipkisija Meskosa:
Не фала, ем Прилеп, ем БМВ-иња... ќе се доделуваат награди за сељачизам? :P :D

DasAuto.:
седиси дома ;)

Ipkisija Meskosa:

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија