CARclub.mk ФОРУМ > Добредојдовте на Форумот

Добредојдовте на форумот на CARclub.mk

(1/559) > >>

zeroSignal:
Драги членови, и уште подраги членки, ви посакувам добредојде на форумот на CARclub.mk

Новиов форум е клубски форум на првиот независен Македонски автомобилски клуб - CARclub.mk! Тука се добредојдени сите автомобилски ентузијасти, кои сакаат да комуницираат и да се дружат со други ентузијасти, да најдат и добијат помош или совет, да си го претстават својот автомобил, итн.

Во следните неколку денови ќе го досредуваме форумот, ќе ги објавиме официјалните правила на форумот и условите за членување во клубот, и се надеваме дека ќе привлечеме голем број на членови.

Добредојдовте, и пријатно форумашење.

zS

Kimi R:
Сефте :) ај добро ве најдов

AllMightyMe:
Ашколсун за сајтов, ептен кејф ми праит  ;D :P

Banzai:
И од мене само пофални зборови за zeroSignal, за кратко време супер сајт излезе ;)

Ако имате некакви забелешки, сугестии, пуцајте.

zeroSignal:
Фала за убавите зборови дечки, правите да ми е убаво на душичката. :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија