Автомобили > Генерално за Автомобилите

Estate VS MPV - Игра на простор

<< < (2/91) > >>

Deni:
Пасатот и Туранот имаат слично простор. Голфот е помал внатре, а е и неубав пред се.

Banzai:
Ако Туранот вози како Голф, а Пасатот караван како Пасат, тогаш Пасат за мене во секое време. Сепак ова ќе бидат коли наменети пред се за подолги релации, а голф класа вс пасат класа во вожња на отворено за мене е голема разлика.

Deni:

--- Цитат: Banzai на 24 Мај 2016, 20:44:08 pm ---Ако Туранот вози како Голф, а Пасатот караван како Пасат, тогаш Пасат за мене во секое време. Сепак ова ќе бидат коли наменети пред се за подолги релации, а голф класа вс пасат класа во вожња на отворено за мене е голема разлика.

--- Крај на цитатот ---
Држи вода.

LosiPatista:
Со пасатот караван се вози 230 со голема доза на сигурност, стабилност и низок винд ноиз. Не знам дали тоа е можно со мпв

velestrumf:
Караван, пошо личи (и се осеќа како) на кола, а не на комбе.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија