Пријатели на CARclub > Плимонт

ПЛИНСКИ УРЕДИ - прашања и одговори

(1/577) > >>

plimont:

plimont:


plimont:


filipovski_N:
Dali uredite sto gi ima vo ponuda automakedonija automakedonija se istite od flaerot. Lani koga ja kupiv kolata mi rekoa samo so brc ke mi vazi garancija ama mi se vide mnogu skap i prvpat slusam za brc.
Se nadevam na iskrenost :)

plimont:

--- Цитат: filipovski_N на Ноември 15, 2011, 00:23:57 am ---Dali uredite sto gi ima vo ponuda automakedonija automakedonija se istite od flaerot. Lani koga ja kupiv kolata mi rekoa samo so brc ke mi vazi garancija ama mi se vide mnogu skap i prvpat slusam za brc.
Se nadevam na iskrenost :)

--- Крај на цитатот ---

 BRC е сериозна фирма во сферата на автогасот на глобално ниво. BRC уредите кои ги нуди Аутомакедонија се истите оние од графиконот кои ги посочи. Податоците се земени од:
-Mediobanca Securities
-Companies Annual Report Euro Rebased






На линкот подоле, на страна 16, има неколку реченици кои се однесуваат на производителот BRC
http://www.borsaitaliana.it/mediasource/star/db/pdf/61504.pdf

Поздрав

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија