Автор Тема: А-тест на плински уреди - искуства, прашања и совети  (Прочитано 45748 пати)

Отсутен onak

  • Легенда
  • *****
  • Пораки: 16011
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
....
Кога јас правев, прашав за сообраќајната зошто мора нова, 3-4 месеци беше стара само....
Ми рекоја дека освен печатот ја менуваат и маста на возилото.
Не дека ја мерат пак со новата тежина, онака паушално си пишат.
...

ништо не е паушално. масата на возилото се покачува за боцата, и остатокот од опремата, и на самите документи од фирмата што ти го местела плинскиот уред, пишува тежини на се... таа тежина што е од тие документи, се додава на тежината од возилото... ништо не е паушално... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време