Пријатели на CARclub > Dog Security

Dog Security

<< < (53/53)

DOG SECURITY:
Da ,,toa se dva produkti , Camera interface + Camera , cenata na dvata e 350€ , montirano i da funkcionira . Treba da dojdete ,da probame kompatibilnost i , ako e kompatibilno ,montirame , montazata trae okolu 3 časa + -

vlatko05:
Здраво @DOG SECURITY,

дали имате искуство со редуцирање на позадински шум на андроид мултимедија? Дали ставање на некаков филтер за звук или кондензатор би поможило за чист звук? Од aliexpress продавачот ми беше предложено да ставам некаков low-voltage regulator на power line што би го елиминирало шумот. Инаку шумот го има и кога е изгасната колата и кога работи. Фала :)

Навигација

[0] Индекс на пораките

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија