Пријатели на CARclub > Dog Security

Dog Security има потреба од работник

(1/1)

DOG SECURITY:
Dog Security има потреба од монтер на аудио/видео опрема, далечински, паркинг сензори и слично.
Добродојдено е познавање на работа со клима фолии.
Искуство пожелно но не е задолжително. Вклучена обука(по потреба).
Основно познавање на електрика/електроника задолжително.
Работно време: пон-пет од 09:00 до 17:00 или од 10:00 до 18:00, секоја втора сабота 09:00 до 16:00 часот.
Останати услови по договор.

Контакт: 070/380-242 contact@dogsecurity.mk

Drive-r:
Плата колку?

onak:
тоа очигледно спаѓа во делот со ОСТАНАТИ УСЛОВИ по договор...

DOG SECURITY:
Drive-r, платата е по договор и зависи од неколку фактори кои ќе се утврдат на лице место. Би сакале да можевме да објавиме точна цифра, но за жал како што рековме неколу фактори се во игра кои ќе ја одредат платата. Не може почетник и некој со искуство во струката да се исто платени, нели?

Доколку те интересира уште нешто, не се двоуми да прашаш. Но мислам дека најдобро би било секој посериозно заинтересиран да помине и уз кафенце да напраиме муабет.
Не заборавајте дека сме отворени за сите што се љубители на оваа бранша, без разлика на искуството.

onak:
ќе го искористам овој, да не отварам нов оглас. значи онаа позиција од погоре е пополнета, исто како и сејлс менаџерот... отворена е нова работна позиција:

barame sega Majstor , monter na Audio oprema , alarmi , centralni bravi , multimedijalni uredi parк. senzori i tn.

значи се бара електроничар со ОСНОВНО познавање на ел. инсталација на автомобили.
контакт на тел:

070-380-242 секој ден од 10 до 18ч...

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија