Општо > Фотографија

Автомобилски фотографии бај zeroSignal :)

(1/42) > >>

zeroSignal:
Не дека сум некој фотограф, ама покрај Дени поднаучив и јас нешто. Еве, да се пофалам!

1. Ford Mustang Convertible Ecoboost1.5 Ford Mustang Convertible Ecoboost (2)2. McLaren MP4-12C3. Mitsubishi Outlander
4. Porsche Cayman GTS & Boxster GTS5. Ford Focus ST6. Ford Mustang 5.0 V87. BMW 118d Sport7.5 BMW 118d Sport8. Volvo XC90 Inscription8.5 Volvo XC90 Inscription9. Skoda Superb9.5 Skoda Superb10. BMW 320d xDrive EfficientDynamics10.5 BMW 320d xDrive EfficientDynamics11. Volkswagen Golf VI TDI12. Fiat 500 ;)13. Audi A413.5 Audi A414. Hyundai i3015. Jaguar XE R-Sport

Deni:
Најдобрата не си ја ставил.

ExtremeBt:
Море, море... вакви коли да сликам и со ноктарче убај ќе се.

Се смеам, убај фотки! :)

zeroSignal:
Gracias! Учам и јас по нешто. :)

Carpathian Lord:
Шо машина?

Мобилен, идиот или нешто профи?

Ако е моб. или идиот...деј ар факинг гуд!

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија