Општо > Техника и Опрема

Алат кој би сакале да го имате

(1/217) > >>

Sans:
Еве тука може да си ги изразуваме желбите кој каков алат би сакал да има и/или е во план да купи  ;D
Јас би сакал нешто вакво само можеби не баш оваа марка.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1553424


Deni:
Ако не ви текнало до сега.

zeroSignal:
Fuck you.

NUME:
 ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Carpathian Lord:
Да денес го видов и јас.Иначе...насловот на темата...то е :)Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија