Автор Тема: Промена на прекар (Nickname)  (Прочитано 40069 пати)

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #45 на: Октомври 13, 2017, 10:59:56 am »
Членот Boki 9n го смени прекарот во Bokica.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #46 на: Јуни 19, 2018, 11:56:55 am »
Членот golf_111 го смени прекарот во andrej_111.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #47 на: Август 15, 2019, 09:41:05 am »
Членот loristeB го смени прекарот во tomm1060.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #48 на: Април 30, 2020, 12:53:16 pm »
Членот Принц го смени прекарот во Prof. Greenthumb.
« Последно менување: Мај 01, 2020, 08:54:08 am zeroSignal »

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #49 на: Мај 01, 2020, 08:54:50 am »
Членот ZilePunto го смени прекарот во Zile.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #50 на: Октомври 11, 2022, 13:31:13 pm »
Членот nestorodario го смени прекарот во nestor04.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #51 на: Февруари 28, 2023, 07:41:32 am »
Членот Lhasa Green го смени прекарот во terzziski.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #52 на: Август 15, 2023, 08:56:37 am »
Членот loopz реши да си го искомплицира сопствениот а и сите наши животи и го смени прекарот во Nandor The Relentless.

Присутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28593
 • Kanzerwagen Golf 2.0 TDI
  • Evolutive.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #53 на: Септември 13, 2023, 21:28:43 pm »
Членот Ilioski Dragan го смени прекарот во Redneck.