Општо > Фотографија

Слики од вашите превозни средства, со Carclub налепница :)

(1/128) > >>

bubeqwerty:


Без возачка, ова ми е дозволено да го возам... :D

djidji:

mmm121:
немаме налепница :(

doktor:
И мие :(

djidji:
Ајдеее... Класен, очекуј штрајк! :) Кој има дупликат налепница нека им пушти на другите колеги, кај ви е солидарноста ;) Нема смисла наши форумџии да немаат знак препознавања :D Апел до сите, посебно до прво-споменатиот ;D

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија