Општо > Фотографија

Fotoaparat od 6000 do 12.000 den

<< < (9/9)

Simo - Carrier159:
Јас би бирал мирорлес, сега кога би требало да купувам. Не ДСЛР.
https://www.dpreview.com/reviews/buying-guide-best-mirrorless-cameras

https://www.digitalcameraworld.com/features/dslr-vs-mirrorless-cameras-how-do-they-compare

Навигација

[0] Индекс на пораките

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија