Пријатели на CARclub > Revo Technik

Revo Golf Mk5 TSi Performance Car Review

(1/1)

2fast4you:
http://www.revotechnik.com/resources/uploads/files/golf_tsi.pdf

ViksaSk:
Значи Шкодата да ми беше ТСИ ке беше друг муабет така?Сеа ми е тапа 1.4 само и ништо неможеме да напраиме

2fast4you:

--- Цитат: ViksaSk на Август 23, 2011, 10:06:17 am ---Значи Шкодата да ми беше ТСИ ке беше друг муабет така?Сеа ми е тапа 1.4 само и ништо неможеме да напраиме

--- Крај на цитатот ---
Da da sosema drug muabet ;)

ViksaSk:
Jbg mozda narednata fabia so ke ja zemam ke bide drug muabet taa 1.4 TSI :D

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија