Автомобили > Техничко Одржување

Каталог за делови

(1/22) > >>

smole:
Каде има да се симне каталог за делови за разни брендови на коли, и дали има за секој бренд посебен или постои некој збирен? Или постои некоја апликација?

Или на некој сајт да се најдат сите делови по VIN број.

Мене конкретно ме интересира за Subaru и Peugeot.

Идејата е ако ме интересира шифрата на некој дел да не се јавувам кај узвозникот и да му го диктирам VIN-от туку сам да си ја најдам шифрата.

achtung:
еве повели http://www.nt.gr/ ако може да ти заврши работа

smole:
Е вакво нешто ми требаше, фала ти многу.

achtung:
можеш и да си нарачаш се што ти треба, во комшии за само 3 саата до таму

smole:
Да, тоа и глеав, следен пат кога ќе идам натака ќе си нарачам и ќе идам да соберам, не да се мафтам од продавница у продавница.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија