Општо > Фотографија

Фотоапарати

(1/148) > >>

aleksandarbt:
   Имаме стварно добри фотографи на форумот кои се разбираат од апарати и фотографија.
Од голема корист ке биде да дадат предлози за набавка на фотоапарат на оние кои сакаат а не знаат
што да купат.Пример нека бидат во ценовен ранг од 100,200 па до преку 500 еур.

Simo - Carrier159:
Еве, секој што размислува за купување, нека тргне прво од тука:
http://www.dpreview.com/articles/4259691750/camera-roundups-2013-what-to-buy-and-why

Deni:
Нема што да се мисли. Се знае одиш и купуваш:

1. Hasselblad H5D-200MS + Hasselblad 100mm f/2.2 HC

2. Nikon Df + Zeiss Distagon T* 1,4/35

3. Panasonic Lumix DMC-ZS25

Ако за некое немаш пари, одиш на следното.

aleksandarbt:
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=166&product_id=205429

na ovaj mu se dumav

bramovsk:
ако веќе морам еден да бирам
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilm-x-pro1

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија