Општо > Фотографија

Фотографија....

(1/7) > >>

marsher:
Барав тема за фотографија како уметност, не успеав да најдам...па си отворив нова тема, доколку има,модераторите или класниот нека ја префрлат фоткава таму....zeroSignal:
Имаме цел под-форум за фотографија. Префрлено.

marsher:
Благодарам класен...ми се вртеше нешто дека има, ама слабо ми оди пребарувањето...

DarthJe5us:

DarthJe5us:

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија