Пријатели на CARclub > Автотек Електроник

Автотек Електроник - КОНТАКТ

(1/1)

Автотек Електроник:
Почитувани,

Ве известуваме дека е отворена нова телефонска линија за контакт:

070/313 -999, лице за контакт Горан 

и нова email адреса:

avtotek@t-home.mk .

Ви благодариме на вниманието.

Maks:
na telefonot vratam poveke od 10 pati i celo vreme e nedostapen.

Автотек Електроник:
Ве молиме јавувајте се во работно време, презафатени сме околу финалните подготовки за диното. Благодариме на разбирањето.

Навигација

[0] Индекс на пораките

Оди на целосна верзија