Автомобили > Генерално за Автомобилите

Alfa Romeo vs Everything Else!

(1/2404) > >>

Dejan_156 alfista:
mazdava ajde pak nekako ama toj lanserot crn abe original alfa kolku sakaat neka zborat ama koj gubi ima pravo da se luti taka da...

[/quote]

gOJDO:

--- Цитат: Cuore Sportivo на 01 Јуни 2011, 15:34:14 pm ---Ептен треба у подрум да прекопувам по стручната литература од крајот на 90 тите и почетокот на новиот милениум
--- Крај на цитатот ---
Муахахаха.....Куоре и стручна литература... :D муахахаха
Тиа два поими можат да се состојат во иста реченица само ако во реченицата има негација.

--- Цитат ---Мазда нема идентитет, цел живот лутаат.
--- Крај на цитатот ---
Да, да, лутаат цел живот и никако да станат препознатливи во сервисите и депониите. Ама затоа Алфите се како инвентар по сервисите, а сопствениците на сервисите најбољи дугари со сопствениците на Алфите. :D Ај погоди од листата на 100 најдоверливи возила за изминатата декада во светот колку се Јапонски, колку од нив се Мазда и дали има бар една Алфа?  ;)

RikiRulz:
Нема ниедна алфа, квалитетот е во ЈАПАН !

Danny Tennabija156:
breee ama ve pogodilo faktot sto alfive se stvarno naj ubavi,nemozete od usta da gi izvadite ej...cccc...ostajtegi na raat maku be.....a za Lanserot u pravo si ime deka e spored 156kata praena,a isto i za mazdata imam citano u povekje avto casopisi,samo koj ke se objasnuva i ubeduva...uzivaj i plivaj..

Chlink:
Луѓе дај опуштено, нема зашто да си ги вреѓаме колите, дизајнерот на алфа ромео сегде има замешано прсти, сличноста кај сите коли ја има, секоја кола со нешто ќе биде слична со друга, без разлика која, многу е заситено со дизајни, ипак ситесе коли начетири тркала и затворени, сличност неможе да нема.

Ваквиот муабет ме потреќа се повеќе на стариот и лош форум, опуштете се, да се дружиме и да уживаме а не да сепецкаме.

Иначе куоре е прав рчкаџија.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија