Автомобили > Генерално за Автомобилите

Олдтајмери

(1/8) > >>

Dean:
Да им оддадеме почит на олдтајмерите, еве јас да започнам со една моја желба, конкретно имам планови за следнава кола

http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=d6pOWJCtyxo=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=TK825chpUWFo/C%206B2qigIkkGtv4RHFB

во преговори сум да ја купам, само ќе видиме како ќе се снајдам со финансии, во план ми е барем да ја купам па како ќе бидам во можност да ја реставрирам целосно, ама здравје боже.

Tischläufer:
Одлична кола. Подобра не можеш да најдеш. За Кадет Ц сеуште има делови. Проверено.

Dean:
мене многу ми е мерак на хечбек верзијава и многу поретка е, а интересна работа оваа генерација кадети во германија држат прилично висока цена

RikiRulz:
Има еден ваков бел кадет во битола 600-700 евра му бараат со 34000 км :) стои одма до реката драгор... кај пазарот

Dean:

--- Цитат: RikiRulz на 23 Мај 2011, 17:40:29 pm ---Има еден ваков бел кадет во битола 600-700 евра му бараат со 34000 км :) стои одма до реката драгор... кај пазарот

--- Крај на цитатот ---

не знаат што богатство имаат, јас се испотрошив со фордот, а имам уште неколку работи да ги досредам на него, после фордот ќе мирува малку и ако успеам да соберам пари одма земам едно вакво кадетче

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија