Автомобили > Генерално за Автомобилите

Цена на горива

<< < (2460/2465) > >>

nestor04:
Факт е дека поголем дел од народот, особено во помали градови (исклучок се студентските градови) платата се движи од 30-35 илјади. Кога бев на одмор најдобрата понуда за работа (3 дена 3та смена по 12ч со 3 дена одмор) беше со плата од 40 илјади + типс.

Sase_91:

--- Цитат: Jimny на 07 Април 2026, 10:07:02 am ---
--- Цитат: Sase_91 на 07 Април 2026, 10:00:25 am ---Ќе видиме сега за продолжениов викенд за Велигден дали ќе се осети покачувањево на цената на горивото на должината на редиците на границите.
Ако повторно е огромна гужва тогаш очигледно е дека цената на горивото не е превисока.

--- Крај на цитатот ---

Каков велгиден бе друже погледни цени ,не вратија во камено време.Какви празници кој ке слави тие ли што зимаат преку 100иљади евра и јаче за еден мандат океј они ке си слават.Што да слават 86% од населението со плата од 26,385денари? Каква прослава ке може ли да купат по 3 килограми домати,пипер,месо ниту ке видат ниту бутур..Важно он бил спремен да чека со деценија за да не влезе у еу. Еве нека чека со 26илјади денари слободно.НИЕ НЕМА ДА ЧЕКАМЕ!!!

--- Крај на цитатот ---

Ќе видиме за 3-4 дена, еве кај е Велики Петок. 4 дена може да се врзат, времето е сончево..... мене баш ме интересира дали ќе се осети се ова.

MarceCvarce:
Skopje veke se prazni guzvata e namalena denes tek pa utre i cetvrtok

kire95:

--- Цитат: Tommy на 06 Април 2026, 23:59:06 pm ---Ке видиме утре на која нога ке стане сенилниов. Ако ги оствари заканите, од среда ке се разбудиме во нов свет.

--- Крај на цитатот ---
Ке дознаеме во среда у 1 по британско време дали ке стиска тастер или не, после изјавава негова берзата отиде одма нагоре

Jimny:

--- Цитат: Sase_91 на 07 Април 2026, 10:43:03 am ---
--- Цитат: Jimny на 07 Април 2026, 10:07:02 am ---
--- Цитат: Sase_91 на 07 Април 2026, 10:00:25 am ---Ќе видиме сега за продолжениов викенд за Велигден дали ќе се осети покачувањево на цената на горивото на должината на редиците на границите.
Ако повторно е огромна гужва тогаш очигледно е дека цената на горивото не е превисока.

--- Крај на цитатот ---

Каков велгиден бе друже погледни цени ,не вратија во камено време.Какви празници кој ке слави тие ли што зимаат преку 100иљади евра и јаче за еден мандат океј они ке си слават.Што да слават 86% од населението со плата од 26,385денари? Каква прослава ке може ли да купат по 3 килограми домати,пипер,месо ниту ке видат ниту бутур..Важно он бил спремен да чека со деценија за да не влезе у еу. Еве нека чека со 26илјади денари слободно.НИЕ НЕМА ДА ЧЕКАМЕ!!!

--- Крај на цитатот ---

Ќе видиме за 3-4 дена, еве кај е Велики Петок. 4 дена може да се врзат, времето е сончево..... мене баш ме интересира дали ќе се осети се ова.

--- Крај на цитатот ---
@Tommy  во исчекување , моето мислење е дека ке има инвазија на Иран копнено со повеќе војска од Авганистан што беше, ако инвазија се изврши со 150илјади контрактори,воен персонал На Иран ке биде 300 или пола милион војска ...

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија