Автомобили > Генерално за Автомобилите
Фамилијарни возила, All In One,голем простор за мала цена во компактно пакување
SceMax:
Stariot dobar, redizajniran i izdolzen Modus
First Drive
velestrumf:
„Гласам“ за Мерива :)
Од овие, сум ги возел Ситроенот и Реното, кај кои, Ситроенот ми се свиѓаше од секој аспект, освен моторизација, а Реното ме плени у секој поглед, со исклучок на надворешниот дизајн :)
Башка, мислам дека Qubo е на база на Панда, не на Гранде Пунто. Можно е да сум у грешка, ама сум прилично сигурен дека Qubo, Fiorino (т.е. Qubo у товарна варијанта), Citroen Nemo, Peugeot Bipper Tepee се на платформата на Фиат Панда, не на Пунто.
Deni:
Ова е дефиницијата за ол ина уан возило.
Ако е потребно повеќе простор, тогаш:
Ako треба офроудаблилити, тогаш:
S16-HGT:
Јас сум за Superb 3.6 v6 !
Simo - Carrier159:
--- Цитат: SceMax на 04 Јануари 2011, 00:22:01 am ---Da stavime i edno japonche, bratuced na Grand Modus, koe kaj nas najverojatno nezasluzeno nema da zabelezi uspeh.
http://www.youtube.com/watch?v=pP-ANpu4urw&feature=channel
--- Крај на цитатот ---
Пред врата ми стои вакво Нисанче. Бат ми, за жена му зема вакво ауце, доста практично, прегледно, комфорно и неверојатно пространо. има финти од типот: задна клупа се поместува нанапред за (солидно) поголем багажен простор - што на пример е многу згодно, пошто на задно седиште ти е детето(децата) и нема потреба од простор за нозе, а во гепек ти се точаче, камијонче, количка, дополни што иде со детето заедно :)
Возните карактеристики се во втор план... не дека се лоши, него едноставно не ти е до нив :)
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија