Автомобили > Естетско Одржување
Одмрснување на кокпитот
IvO:
додека е отворена темата и јас да прашам .... кога лепев фолија (лента) на шофершајбната , самата фолија што течеше вода (лепак) ми остави флеки на сал таблата , пробав со разни средства за внатрешност али ни едно од нив не ја ичисти ... совет ? не сум пробал уште со крпче и сапун за раце ....
Cuore Sportivo:
Немој само со Вински Оцет. Ако мора да е оцет земи јаболков у спротивно после ќе отвориш тема за одмирисување на кокпит ;D
Ја се слагам со методот на Сале.
SaleSk:
Со сириште, значи вода од сирење :) Со ова најдобро е да се очистат платнените патосници, тапацири на вратите и седиштата :)
Simo - Carrier159:
--- Цитат: SaleSk на 29 Декември 2011, 10:44:57 am ---Со сириште, значи вода од сирење :) Со ова најдобро е да се очистат платнените патосници, тапацири на вратите и седиштата :)
--- Крај на цитатот ---
Ahahahaha :D :D :D И колата ќе ти биде со Everlasting Scent :D :D :D
Roci:
--- Цитат: SaleSk на 29 Декември 2011, 10:44:57 am ---Со сириште, значи вода од сирење :) Со ова најдобро е да се очистат платнените патосници, тапацири на вратите и седиштата :)
--- Крај на цитатот ---
Ne be kakov siriste voda moda...se znae ke si kupis kvalitetno sredstvo za cistenje na sal tabli, tapaciri i vnatresnost na avtomobil!
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија