Општо > Автомобилски и Мото-Спортови
Formula 1 - Season 2025
Power to the people:
--- Цитат: andrejnaumovski на 07 Април 2025, 11:14:43 am ---Да не го земеш Верстапен во предвид за шампион годинава, особено ако Пиастри и Норис си земаат бодови еден на друг, е клучна грешка
--- Крај на цитатот ---
Ама и тие му земаат на Макс ако се 1-2, а за него нема вода кој да му носи. Пијастри годинава на ниво на Норис, не паѓа во трката 20сек зад него и на квалификации е во стотинка да не речам.
Е сега можи 2007-ма да се случи за Ред Бул, па 5 пати со ред ако освои, нека си ги запалат болидите другите. ;D
--- Цитат: Simo - Carrier159 на 07 Април 2025, 11:48:55 am ---(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
--- Крај на цитатот ---
Ехх, години не гледам повеќе во живо, отпосле спуштам од F1 Live со Џојлон и Култхард коментатори,
тамам за да можам ко ќе ја руши некој рекламата покрај стаза да не мора да чекам 1 сат да ја репарираат. Плус денот не го губам. ;D
M3V8:
Tolku mnogu pravila ispomenjaa za da moze da ima preteknuvanja poveke i pak nisto.
Skywalker:
На која арена има пренос од квали? Не можан да најдам, тв водичот вели на АП3 ама таму тенис има.
tomaso:
Сега е во живо на арена 3 премиум. Тибам тенисот. Немаат канали доволно цел спорт го купија...
FiLo:
На арена 6 одеше додека на арена 3 премиум беше тенисот.
Има Арена 10 канали и 3 премиум, ама Телеком и А1 само 5 обични арена канали пренесуваат.
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија