Општо > Автомобилски и Мото-Спортови

Formula 1 - Season 2025

<< < (27/28) > >>

Simo - Carrier159:

--- Цитат: andrejnaumovski на 28 Октомври 2025, 16:23:03 pm ---
--- Цитат: Simo - Carrier159 на 28 Октомври 2025, 15:16:13 pm ---
--- Цитат: Filip MK на 28 Октомври 2025, 14:54:55 pm ---
--- Цитат: Power to the people на 28 Октомври 2025, 13:51:55 pm ---
--- Цитат: Спенсер на 28 Октомври 2025, 08:46:42 am ---Не е точно.

Имаше дешавка да, но не се здоби со предност и безбедно се врати на патеката, затоа немаше казна.

--- Крај на цитатот ---

Требаше за дуелот со Хамилтон да биди казнет за туркање возач надвор од патеката во првата кривина.
Кај му се очите на стјуардите, ама ај да видиме Џојлон шо ќе кажи, јас како самопрогласен експерт да не сум грешка нешто.

А виртуелното возило беше комедија невидена.

--- Крај на цитатот ---
Стварно знае некој зошто имаше виртуелно возило на крај, имаше некој инцидент?

--- Крај на цитатот ---

Не беше комедија виртуелното сејфти.
Carlos Sainz spun and stopped at Turn 14 and the car began smoking, meaning marshals would need to enter the track causing a VSC to be deployed!"

--- Крај на цитатот ---

Саинц веќе беше зад бариери кога пуштија VSC

--- Крај на цитатот ---
Болидот му беше 1/2 на стаза, и почна да чури, стујардите мораше да излезат од позади бариери на стаза (не на асфалт, ама стаза се рачуна и површината за излетување), што е автоматски повлеквит сејфти кар. Во овој случај виртуелен, но тоа е тоа. По несреќата со Jules Bianchi, F1 многу повнимателна е со активирање на безбедносните мерки.
Дали сеа нам нѝ се допаѓа или не, друга работа е тоа. Јас искрено се опростив од второто место на Lec. на тркава, ама ете... Му се посреќи :) А и Piastri изгуби шанса, ама тоа е тоа.

Skywalker:
Затоа на Лосон двајца маршали му претрчаа пред него 😀

Simo - Carrier159:

--- Цитат: Skywalker на 28 Октомври 2025, 19:37:20 pm ---Затоа на Лосон двајца маршали му претрчаа пред него 😀

--- Крај на цитатот ---
Можеби тоа беше причина поевќе Сајнц кога се изврте, да се погрижат да не се повтори таков инцидент. Пошто за Лосон беше под (веднаш после) двојни жолти знамиња.

Power to the people:
Да не ја посереа работата со Лосон ќе го сработеа Сајнц под двојни жолти, ама то е сега.

Инаку Хамилтон 2 пати го заебаа, ни јас не заприметив на трка, Леклерк на стартот си покосе трева и пред него си се нареде, казна амин.
Хамилтон скрате еднаш и ништо не доби на патека, освен 10сек. Наредно Бразил како него, дирек мавам трета кривина, од старт, коњојте пред монитор ништо не гледаат.

Filip MK:
Им прогледаа низ прсти на Верстапен и Леклер за стартот, требаше да ја вратат предноста што ја стекнаа. Највеќе изгубија Хамилтон и Расел.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија