CARclub.mk ФОРУМ > Возила на Членови

Kia Sportage 1.6 T-GDI First Edition - 2022

<< < (19/25) > >>

Sase_91:

--- Цитат: MAPJAH на 15 Ноември 2023, 12:25:48 pm ---Кажи ми уље троши ли? Ме интересира затоа што и јас купив Спортаж. Исто така дали од кога колата “се разработи” потрошувачката се намали.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Крај на цитатот ---

Превисока ти е тебе потрошувачката, очекуј да падне со километрите. Сепак со твоето агресивно возење со нагло забрзување и нагло кочење не верувам дека под 6,9 би постигнал :D

Boshe:

--- Цитат: Sase_91 на 15 Ноември 2023, 14:56:17 pm ---
Превисока ти е тебе потрошувачката, очекуј да падне со километрите. Сепак со твоето агресивно возење со нагло забрзување и нагло кочење не верувам дека под 6,9 би постигнал :D

--- Крај на цитатот ---

Он е навикнат од Бенбето, ке му закачи Фтора у кривина и...

MAPJAH:
Јас Јура го гледав како го тестира и мислам дека рече дека во 6та 120 е на 2500рпм, кај мене во 7ма е на 2100. Остајте го Саше шо зборува, по лабав шофер нема од мене од кога си платив неколку казни за радар.

Sase_91:

--- Цитат: MAPJAH на 15 Ноември 2023, 19:59:46 pm ---Јас Јура го гледав како го тестира и мислам дека рече дека во 6та 120 е на 2500рпм, кај мене во 7ма е на 2100. Остајте го Саше шо зборува, по лабав шофер нема од мене од кога си платив неколку казни за радар.

--- Крај на цитатот ---

Уште имам уплав од кога ме возеше со Спортажот.....

MAPJAH:
Ти си мојот омилен геј! Да не му ја расипуваме темата на човекот. Љуби брат.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија